Könyvelés A vállalati iránymutatásokkal, belső eljárásokkal és a (szervezeti) pénzügyi stratégiával összhangban végzi el a kijelölt egység pénzügyi igazgatását és számviteli folyamatait annak érdekében, hogy a számviteli folyamatok optimálisan működjenek, az eredmények és a pénzügyi jelentések helyesek, időszerűek és a (helyi) eljárásoknak és jogszabályoknak megfelelőek legyenek.
Ellenőr A pénzügyi iránymutatások és politikák keretében kezeli a pénzügyeket, beleértve a kijelölt működési egység (tervezési és ellenőrzési) folyamatait. Ezzel a hatékonyság, a költségellenőrzés és a jövedelmezőség szempontjából tanácsot és támogatást nyújt a vezetőségnek a célkitűzések megvalósításában.
Auditor Az ellenőrzési tevékenységeket koordinálja és/vagy elvégzi, ellenőrzi az eredmények elemzését és jelentését, valamint azonosítja a kijelölt ellenőrzési egység javítási lehetőségeit, és ajánlja a meglévő stratégiák, politikák, belső ellenőrzési szabványok és egyéb alkalmazandó szakmai szabványok használatát. A belső ellenőrzési rendszer kialakításának és működési hatékonyságának megfelelőségével kapcsolatban független és objektív támogatást nyújt az ellenőrzött feleknek és a vezetőségnek.
Pénzügyi elemző A részlegstratégiával és a jelentési iránymutatásokkal összhangban összegyűjti, elemzi és jelenti az üzleti/pénzügyi folyamatokat és (konszolidált) adatokat. Ezzel olyan helyes, időszerű és teljes körű üzleti/pénzügyi információkat nyújt, amelyek javítják/elősegítik a terv- és döntéshozatalt.
Pénzügyi igazgató/szakember A pénzügyi stratégián belül és a jogszabályokkal összhangban végzi el a saját pénzügyi folyamatait és/vagy a saját szakterületein belül regionális/globális szinten tanácsot ad a szervezetnek. Ezzel biztosítja és garantálja a pénzügyorientált folyamatok egységes alkalmazását és végrehajtását.

Kategória állásajánlatainak követése