Könyvelés A vállalati iránymutatásokkal, belső eljárásokkal és a (szervezeti) pénzügyi stratégiával összhangban végzi el a kijelölt egység pénzügyi igazgatását és számviteli folyamatait annak érdekében, hogy a számviteli folyamatok optimálisan működjenek, az eredmények és a pénzügyi jelentések helyesek, időszerűek és a (helyi) eljárásoknak és jogszabályoknak megfelelőek legyenek.
Ellenőr A pénzügyi iránymutatások és politikák keretében kezeli a pénzügyeket, beleértve a kijelölt működési egység (tervezési és ellenőrzési) folyamatait. Ezzel a hatékonyság, a költségellenőrzés és a jövedelmezőség szempontjából tanácsot és támogatást nyújt a vezetőségnek a célkitűzések megvalósításában.
Auditor Az ellenőrzési tevékenységeket koordinálja és/vagy elvégzi, ellenőrzi az eredmények elemzését és jelentését, valamint azonosítja a kijelölt ellenőrzési egység javítási lehetőségeit, és ajánlja a meglévő stratégiák, politikák, belső ellenőrzési szabványok és egyéb alkalmazandó szakmai szabványok használatát. A belső ellenőrzési rendszer kialakításának és működési hatékonyságának megfelelőségével kapcsolatban független és objektív támogatást nyújt az ellenőrzött feleknek és a vezetőségnek.
Pénzügyi elemző A részlegstratégiával és a jelentési iránymutatásokkal összhangban összegyűjti, elemzi és jelenti az üzleti/pénzügyi folyamatokat és (konszolidált) adatokat. Ezzel olyan helyes, időszerű és teljes körű üzleti/pénzügyi információkat nyújt, amelyek javítják/elősegítik a terv- és döntéshozatalt.
Pénzügyi igazgató/szakember A pénzügyi stratégián belül és a jogszabályokkal összhangban végzi el a saját pénzügyi folyamatait és/vagy a saját szakterületein belül regionális/globális szinten tanácsot ad a szervezetnek. Ezzel biztosítja és garantálja a pénzügyorientált folyamatok egységes alkalmazását és végrehajtását.
Betöltés...
Kategória mentése RSS-hírfolyamként
Keresési eredmények - "". 1/1. oldal. Találatok: 1–1
Cím Dátum Sort descending Hely
Visszaállítás
Director of Product Cost Improvement and Special Project
Director of Product Cost Improvement and Special Project 2020.06.25. 0.00 km Reading, PA, US, 19605
2020.06.25. Reading, PA, US, 19605